Libamáj (csirkemáj) aszalt szilvával, baconbe csomagolva
2016. április 08. írta: Angelit kristály

Libamáj (csirkemáj) aszalt szilvával, baconbe csomagolva

Szilvás máj11

 

Finom és egyszerűen elkészíthető vendégváró falatokat készíthetünk a lenti recept alapján. Nem csak előételként, de például egy hozzá illő körettel akár főételként is tálalhatjuk. A paleo kedvelői is bátran választhatják asztalukra. Ők például zellerpürével,  vagy karfiolrizzsel.

 

Libamáj (csirkemáj) aszalt szilvával, baconbe csomagolva

Hozzávalók:

  • libamáj, vagy csirkemáj
  • aszalt szilva
  • szeletelt baconszalonna

A májat 2 centis szeletekre vágjuk, megszórjuk frissen őrölt borssal (aki kedveli az ízét,  majorannát is szórhat rá). Minden szeletre ráhelyezünk 1-2 szem aszalt szilvát. Egyenként begöngyöljük a baconszalonnába, majd 160 fokos sütőben 15-20 percig sütjük

szolva máj 12

 

angelitkristaly.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angelitkristaly.blog.hu/api/trackback/id/tr458579964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása