Baconbe tekert csirkemell, zöldfűszeres zellerpürével
2016. május 11. írta: Angelit kristály

Baconbe tekert csirkemell, zöldfűszeres zellerpürével

 

zellerkrémHozzávalók:

  • csirkemell
  • szeletelt bacon
  • só, bors, fokhagyma
  • kacsazsír, vagy libazsír
  • zeller
  • friss bazsalikom, vagy snidling, vagy petrezselyem, vagy spenót
  • kókusztejszín
  • parmezán sajt

A csirkemellet sózzuk, borsozzuk,
majd beletekerjük egy szelet baconbe. Zsiradékon lassan megsütjük mind a két oldalát.

A zellert apró kockákra vágjuk, sós vízben megfőzzük. Amikor megpuhult, leöntjük róla a vizet, csak keveset hagyunk benne. Összeturmixoljuk, teszünk bele mandula-, vagy kókusztejszínt, fokhagymát és apróra vágott zöld fűszert, ezzel tovább keverjük. A végén reszelt parmezánt teszünk bele és ezzel egy fenséges pürét sikerült csinálnunk. �

A bejegyzés trackback címe:

https://angelitkristaly.blog.hu/api/trackback/id/tr48708078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása